UnderWorld RPG - A budapesti AlVilág Birtokai és egyéb helyszínei

A blogunkon megjelenő cikkekben arra törekszünk, hogy folyamatosan bővítsük a saját, illetve általunk játszott szerepjátékok világát, újabb és újabb kalandokat, helyszíneket, mellékszereplőket, szörnyetegeket, felszerelési tárgyakat és mágikus holmikat adva hozzá. Ezektől válik a játékvilág fokozatosan egyre nagyobbá, túlnőve az alapkönyvek megszabta kereteken. Mindig abban reménykedünk, hogy ezek a cikkek majd inspirálni fogják a mesélőket, játékosokat, hogy felhasználják az általunk kitalált anyagokat a saját történeteikhez, karaktereikhez - ha egy ember is hasznosnak találta az írásunkat, már megérte.


Korábban már többször is hoztunk le vendégírótól anyagot, mint például Ulelay Előd CP 2020 és RED kalandjait, vagy éppen Szigeti Máté Heimurinn kalandját, a Dwergek erdejét. 
Fordítóként és kiadóként viszont a legnagyobb öröm és elismerés az, ha valakit annyira megihlet a játékunk, írásunk, hogy saját kalandot, szettinget ír hozzá, és ezt el is küldi nekünk, mint például Előd, aki a mi Faxlapjaiból írta a CP RED kalandjait. 

Most ismét egy ilyen anyagot szeretnénk bemutatni: Veszelszki-Dunai Bálint / Xinaf már korábban is írta a saját blogján, hogy mennyire tetszett neki az UnderWorld, és hogy a saját kampányához készített egy Budapest AlVilág szettinget. Elkértem tőle az anyagot, és annyira megtetszett, hogy az alapkönyvhöz hasonló formába öntöttem, ő pedig beleegyezett, hogy a blogunkon leközöljük!

A pdf-et ITT tudjátok letölteni.


UnderWorld RPG - A budapesti AlVilág Birtokai és egyéb helyszínei

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések