Falkensteini Gőztechnológia - Különleges Formulák

Új-Európában nem csak a rádium-hajtású tengeralattjárók és a mághikus gépezetekkel hajtott bajor égikorvettek képviselik a steampunk technológiát, hanem a különleges formulák is. Ezek a vegyületek csodákra lehetnek képesek a jó kezekben vagy pusztító gaztettekre a rosszakban. Remek eszközök lehetnek a Házigazda kezében, akár mint a küldetés tárgya, akár pedig mint egy fegyver az ellenfelek kezében.


Dr. Liebhart Szerelmi Formulája
A svájci Dr. Ludwig Liebhart eredetileg a szerelmi bánat ellenszerét akarta feltalálni, ám a végeredmény valami egészen más lett. Az általa kevert formula ugyanis bárkiben képes szerelmet gerjeszteni az első, az alany által meglátott személy iránt, hacsak nem tesz ellene Kivételes Bátorság tettet. A szer por formájában készül és bármilyen italban mellékíz nélkül elkeverhető, a hatása viszont csak 24 órán át tart.
A szer elkészítése 40 napig tart, és 4000 valuta az ára.

Herkules-szérum
Ennek a szernek a létezéséről legendák keringenek politikai és alvilági körökben: állítólag egy porosz Tudós dolgozta ki Bismarck kérésére, ám megrettent, mire használná a Vaskancellár, így megszökött és elvitte magával a képletet. A történet szerint egyetlen adag készült el belőle, mielőtt a titkosszolgálat ügynökei végeztek volna a tudóssal, ezt pedig egy ismeretlen származású katonának injekciózta be a Tudós. Ő pedig azóta is küzd a poroszok ellen, hogy meggátolja világhatalmi terveiket.
A folyékony szer két szinttel növeli az alany Fizikum és Atlétika képességét, valamint minden Sebe csupán órák alatt begyógyul. A hatás MARADANDÓ, az ára pedig csillagászati: 160 napba telik elkészíteni, és 16.000 valutába kerül.


Kaméleon-főzet
Ezt a szert egy londoni kémikus, Philipp Seagram találta fel, ám hamarosan ellopta tőle egy bűnbanda, akik a saját céljaikra kezdték felhasználni. A víztiszta szert porlasztva kell ráfújni a célpontra, és a szer különleges bevonatot képez rajta, amitől felveszi a környezete színét, mintha csak egy kaméleon lenne. Ennek köszönhetően két fokozattal nő a Lopakodás képesség szintje.
A szer hatása egy órán át tart, az előállítása 20 napig tart és 2000 valutába kerül.

Infernum
Arkagyij Serenko, egy Anarchista Őrült Tudós éveken keresztül lelkesen dolgozott Oroszország és a Cár katonai céljaiért, mielőtt szerettei halála miatt kiábrándult volna a rendszerből. Azóta egyetlen cél lebeg a szeme előtt: a levegőbe röpíteni Új-Európa minden uralkodóját! Ehhez fejlesztette ki az általa Infernum névre keresztült fémötvözetet, ami egy igen erős, ezüstös színű anyag. Elektromos áram hatására viszont ez a fém szinte azonnal elkezd izzani, és a mennyiségtől függően néhány másodperc, de legfeljebb egy perc után felrobban, hatalmas pusztító erővel! Az összes anarchista csoport próbálja megtalálni Serenko búvóhelyét, ahogy a nagyhatalmak titkosszolgálatai is, persze mind más-más céllal.
Az Infernum hatása szuperrobbanékony, viszont elkészülte után legfeljebb egy hétig lehet felhasználni, mielőtt elkezdenek elporladni, elveszítve a pusztító erejét. Egy adag előállítása 100 napig tart és 10.000 valutába kerül. A robbanás ereje egy Borzalmas Pokoli Fegyverrel egyenértékű.


Falkensteini Gőztechnológia - A Ganz “Paripa” Gőztricikli



Falkensteini Gőztechnológia - Különleges Formulák

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések