Falkensteini Gőztechnológia - Szerkentyűk Uraknak

Természetesen nem csupán a nem-is-annyira-gyengébb nem képviselői kedvelik a Szerkentyűket, bár az urak holmijai nem annyira a kifinomultságot, mint a nyers erőt képviselik.

Cigarettatárca Derringer Pisztollyal
Ez a divatos ezüst tárca a dohány mellett egy apró, kétlövetű pisztolyt is rejt - kiválóan alkalmas rablók kivédésére, ha az értékeid átadását követelik! A fegyver teljesen lecsupaszítva kerül beépítésre, a megtöltése kicsit körülményes így, viszont egy rejtett ravasz kihajtása után máris elsüthető.


Tárca: ára 4 valuta, belső tárhely 2
Pisztoly: ára 30 valuta, méret 2 (lőtáv 10 yard, sebzés 2/3/4)

Cilinderbe rejtett Távíró
A kalap belsejében egy apró morze távírót helyeztek, amit a kihúzható 20 lábnyi kábelével bármely szokványos telegráf vezetékre rá lehet kötni. Ideális konspirációs tevékenységekhez!


Cilinder: ára 2 
valuta, belső tárhely 3
Távíró: ára 15 valuta, méret 3

Óraműves Karprotézis Csáklyával és Kábellel.
Ez a rézből, acélból és bőrből készült, felhúzható művégtag az alapvető funkciói mellett egy beépített csáklyát is rejt, amit egyetlen mozdulattal ki lehet vetni a csuklóból. A kipattanó kampók könnyedén beleakadnak bármibe, és a végére erősített 20 lábnyi kábellel pedig megmászhatóvá válnak a falak, tornyok. 



Végtag: ára 50 valuta, belső tárhely 4
Csáklya: ára 4 valuta, méret 3

Sétapálca miniatűr rakétával
Egy úriember sehová sem megy a sétapálcája nélkül, ami a legtöbb esetben egyben tőrösbot is. Nos, ez is egy fajta módja az önvédelemnek, ám miért érnénk be puszta acéllal, ha elrejthetünk benne egy miniatűr, robbanófejes rakétát is. A hatótávolsága talán csak 10 yard, ám a robbanás ereje felér egy repesz-gránátéval. Igény esetén még egy apró időzítő szerkezet is beszerelhető, így a sétapálca ott is hagyható a célra irányítva.


Sétapálca: ára 3 valuta, belső tárhely 3
Rakéta: ára 25 valuta, méret 2 (lőtáv 10 yard, szórás 12 láb, sebzés 8/9/10)
Időzítő: ára 3 valuta, méret 1


Falkensteini Gőztechnológia - A Ganz “Paripa” Gőztricikli



A Castle Falkenstein pdf-ként már a DrivethroughRPG oldalon is megvásárolható!
-Kyrg-

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések