Cyberpunk RED - Kaland - Míg a halál el nem választ

Igazán büszke vagyok arra, hogy a blogunknak vannak kifejezetten lelkes és hűséges olvasói, akik sokszor maguk is hozzájárulnak az új tartalmakhoz ötletekkel, beszélgetésekkel, sőt, néha komplett anyagokkal is. Ezek egyike Ulelay Előd, akinek több Cyberpunk RED faxlapban is "benne volt a keze", főleg ötletgazdaként - a Let's Rock például egy olyan beszélgetésből született, amikor azon ötleteltünk, milyen kalandot lehetne mesélni egy Rockereket tartalmazó csapatnak, ahogy a Csillagpor faxlapnak is ő adta az alapötletét. A Holnap Hajnalig faxlapomból pedig remek kis kalandot mesélt a saját kezdő csapatának. A blogon korábban már komplett kalandja is megjelent, a Vadkempingezés - eddig azonban ezek a történetek mindig a CP2020 rendszerében zajlottak.

Dr. Irene Kaufmann

Amikor pár héttel ezelőtt Előd jelezte, hogy hamarosan lemeséli az első CP RED kalandját, amit az Míg a halál el nem választ faxlapból írt, azonnal szóltam neki, hogy ha túl vannak rajta és készen áll, szeretném elkérni a jegyzeteit, hogy azokat egybe szerkesztve leközöljem a blogunkon. Nos, a mese lement - méghozzá teljes sikerrel! - én pedig megkaptam a kért vázlatokat, térképeket és NJK adatlapokat, melyekből össze is állítottam a kaland lemesélhető változatát.
Mivel a Faxlap jellegéből adódóan mindig csak egy részletek nélküli vázlat, kalandötlet, Elődnek egyrészt rengeteg dolga és egyben mozgástere is volt: az irodaház például némileg megnőtt - az eredeti 7. és 8. emelet helyett a 147. és 148. magasságába helyezve az akciót; részletesen kidolgozta az összes érintett emelet Hálózati architektúráját; és alapos, a környezethez nagyon is illő térképeket kapunk (a várost ismerők felismerhetik, melyik épület volt az "eredeti").


Természetesen még így is marad bőven mozgástér a mesélők számára, hiszen egy ekkora irodában nemcsak nappal, hanem éjjel is bármi megtörténhet - a kaland során érintett emeletek térképe mind a rendelkezésünkre áll, így ha be akarnánk fűzni egy mellékszálat, könnyedén megtehetjük bárhol. Extrém esetben akár úgy is felhasználhatjuk a kalandot, hogy a játékosaink nem a férj által felfogadott behatoló csapatot személyesítik meg, hanem a feleség vagy az épületet üzemeltető cég által felvett extra biztonságiakat, akik mit sem tudnak az egész "házastársi vitáról"!

Fogadjátok hát szeretettel az AVU Emberi blog 250. posztját, az Míg a halál el nem választ kalandot!


Cyberpunk RED - Kaland - Míg a halál el nem választ

-Kyrg-

Megjegyzések

  1. Igazán örülök, hogy kicsit kibonthattam a eredeti faxlap adta igencsak tág lehetőségeket.

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére nem munkaként éltem meg inkább volt egyfajta szórakozás és logikai torna, vajon mit is fog csinálni a csapat és a "hibaelhárítás" érdekében milyen lehetőségek, horgok és kampók legyenek elérhetőek számukra.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések