Cyberpunk 2020 Kaland - Vadkempingezés

"– Johnson!
– Igen, uram?
– Hol a jelentés a huanescai központból, a földrengés utáni károkról?
– Még nem küldték el, pedig tegnapra ígérték a részleteket. De az előzetes jelentés alapján nem történtek komoly károk.
– Mikor beszélt velük utoljára?
– Hat napja jelentkeztek be, egyből a földrengés után. Csak pár könnyű sérültjük volt, a telep berendezései épek voltak. Viszont volt némi szivárgás a megrepedt betonfalakon keresztül.
– Valószínűleg a kommunikációs rendszer is meghibásodott. A biztonság kedvéért küldjön oda egy csapatot, körülnézni.
– Uram, Mexikóban nincs készenléti egységünk. Kérjünk segítséget a tartományi kormánytól?
– Ez elég rosszul venné ki magát a koncesszió-megújító tárgyalások előtt pár hónappal. Megpróbálnák felverni az árat. Fogadjon fel pár szabadúszót és küldje oda őket."


A mai cikkünkben egy CP2020 kalandot szeretnék bemutatni, amit a blog egyik lelkes olvasójától, Ulelay Előd Ervintől kaptam, hogy egy kicsit szedjem ráncba és ha tetszik, osszam meg a blogunkon. Ennek a kérésnek szíves-örömest eleget is tettem, így ennek a történetnek most csak a szerkesztője vagyok.
A Vadkempingezés egy sokoldalúan felhasználható, horror-elemekkel bőven megtűzdelt történet: az alap változata csak a klasszikus CP2020 világra és eszköztárra hagyatkozik, viszont a témája miatt könnyen be lehet illeszteni akár a (hamarosan itt is tárgyalt) Night's Edge vámpíros világába, akár pedig a legutolsó Interface magazin Cyberpunk/Call of Cthulhu keresztezésébe. Így csak a mesélő vérmérséklettől függ, hogy mennyire veszi misztikusra a történetet és mennyire teszi halálossá a Hannemann-család örökségét!

A kaland ITT tölthető le.

-Kyrg-

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések