UnderWorld RPG - Az első előzetes

Mivel az UnderWorld RPG szabálykönyvének tördelése igen jó ütemben zajlik, úgy döntöttem, hogy most már magából a magyar nyelvű könyvből teszek közzé néhány oldalt. Ezek 99%-ban a végleges szöveget tartalmazzák, bár változtatások még mindig történhetnek.


Az első oldal magának a rendszernek a rövid összefoglalóját tartalmazza, hogy hogyan is működik a Fejszámlálás, és mit kell tenni, ha a Kalauz kér egy próbát, mondjuk 3-as nehézség ellen?


A második oldalunk az egyik Szerzetről, a halhatatlan Nomádokról szól, akik emlékeiket elveszítve vándorolnak az AlVilágban, örökké kutatva, kik is voltak az öröklét elnyerése előtt, és hogy is tettek erre szert?


A harmadik oldal pedig a Céhek egyikét, a Brávókat mutatja be: a földalatti világ harcosaiként ez a Céh adja minden Birtok katonáit, őreit, gladiátorait és orvgyilkosait.


Az eredeti terveink szerint ennek a hónapnak a végéig szerettem volna befejezni a tördelést, hogy azután elkezdődhessen a lektorálás, viszont a jelenlegi tempóban az én munkafázisom sokkal hamarabb be fog fejeződni, a nyelvi ellenőrzés pedig már meg is kezdődött. Így egyelőre még élnek a remények, hogy a könyv még idén a nyomdába kerülhet.









UnderWorld RPG - Az első előzetes

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések