A Falkenstein Kastély - A Gőz Kora / Steam Age - És az automotív elindult

Újabb mérföldkőhöz értünk a Castle Falkenstein magyarországi történetében, ugyanis a mai napon megjelent az játék első, magyar nyelvű kiegészítője, A Gőz Kora (eredetiben Steam Age)! Ezzel sikerült beváltottunk egy ígéretet is, miszerint nem csak az alapkönyvet jelentetjük meg, hanem sorban a kiegészítőket is.


A Gőz Kora lényegében a Népszerű Találmányok magazin egyik különszáma, amit (a történet szerint) Tom Olam azért küldött haza Mike-nak, hogy bemutathassa, miféle különleges földi, légi és vízi járművek, pokoli szerkezetek léteznek Új-Európában. Találunk itt többféle automotívot, egy- és kétkerekű gőzmotort, porosz Kúszóerődöt, bajor Égikorvettet, megismerhetjük Robur Albatroszát és Nemo kapitány Nautilusát. 


A könyv emellett számos fontos és érdekes Tudóst és Feltalálót mutat be (képességeikkel együtt), akiket a Házigazda beépíthet a saját történeteibe, ezzel még közelebb hozva Új-Európát a játékosokhoz. 
Mindezeken felül még a Tudósokról és a Lángelmékről is kapunk egy-egy hosszabb cikket, bennük rengeteg tippel, hogy hogyan-miként tevékenykednek, megismerhetjük az amerikai Konföderáció veresége után megjelenő égi kalózok módszereit és hajóit, valamint hat remek kalandötletet is kapunk, melyek mind a könyvben szereplő szerkezetekhez és az alapkönyvben szereplő személyekhez, szervezetekhez kapcsolódnak.

A Gőz Kora beszerezhető Vásárlás & Partnereink oldalon szereplő boltokban, illetve közvetlenül nálunk is! Ha pedig kedved támadna megnézni/kipróbálni a játékot, most szombaton kint leszünk a Budapest Comic Con rendezvényen, a Cosplay.hu szinpada melletti RPG Zónában, ahol Castle Falkenstein, Cyberpunk RED és Kölykök a 7. Szintről játékokat fogok mesélni!

A Falkenstein Kastély - A Gőz Kora / Steam Age - És az automotív elindult




Castle Falkenstein alapkönyv és A Gőz Kora kiegészítő pdf formátumban (külön-külön és kedvezményes csomagban) már a DrivethruRPG oldalon is megvásárolható!

-Kyrg-

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések