A Falkenstein Kastély - A Gőz Kora / Steam Age - Célegyenesben!

Örömmel jelentem, hogy a Castle Falkenstein szerepjáték A Gőz Kora című kiegészítője a munka utolsó fázisához ért, vagyis hamarosan nyomdába adjuk a kész anyagot!


Az eredeti tervek szerint ennek már tavaly be kellett volna következnie, ám számos tényező miatt végül erre csak most tud sor kerülni. De reményeinek szerint hamarosan mindenki kezébe veheti a nyomtatott példányt.


Ebből a kötetből megismerhetjük az alapkönyvben emlegetett porosz Kúszóerődök, bajor Égikorvettek, az Albatrosz, a Nautilus és más, híres járművek képességeit. Megtudhatjuk, kicsoda Lord Tomino, a Japánt rettegésben tartó Óriási Gőzhajtású Automaton tervezője, vagy hogy mennyibe is kerül egy igazi Babbage Számolómű.


A könyvben számos új kalandötlet is szerepel, melyek mindegyike több megközelítésből is lejátszható, attól függően, hol is állnak a játékosok karakterei a Nagy Játszmában. Van, amelyikben egy zsákmányolt marsi Tripod áll a középpontba, egy másikban Hóditó Robur égi hajójáról kell megszökni.
A munka viszont halad tovább, a következő Castle Falkenstein kiegészítő, a játékosok könyvének számító Comme Il Faut fordítása nagyjából a felerészben már készen van, így reményeink szerint talán még az idén, vagy a következő év elején az is a boltokba kerülhet!



A Castle Falkenstein pdf-ként már a DrivethruRPG oldalon is megvásárolható!

-Kyrg-

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések