Egy Falkensteini Kalandregény - Holdfényröpte (Beharangozó)

Az V. Magyar Retro Szerepjáték találkozóra ismét egy Castle Falkenstein kalanddal készülök, és remélhetőleg addigra minden akadály elhárul és végre a magyar nyelvű könyv is a kezünkben lesz majd. A történet 1870. májusában, a füstös Londonban indul, az alábbi újságcikkel.


Különös újsághirdetés kelti fel a figyelmeteket, ami megjelent mind a londoni Times, a párizsi Le Figaro és a bécsi Wiener Tagblatt napilapokban is.



A játékra szeretettel várok új Drámai Karaktereket vagy akár a korábbi történeteimet már megjárt hősöket is, összesen legfeljebb hat főt. A jelentkezés emailben (barnabas.birkas@outlook.com) vagy a Messengeren keresztül történhet, a karakter megalkotásában szívesen segítek. Ez nagyjából 45 percet vesz igénybe, ha van valamilyen koncepció. A nálam már játékban szerepelt karakterek esetében nincs megkötés (sőt, egy kiválasztott Képességüket növelhetik egy szinttel a korábbihoz képest), új karakterek esetében viszont annyi a kitétel, hogy a Varázslás/Sorcery Képesség csak a Tünde népbe tartozók esetében lehet Gyenge szintű, mindenki másnál minimum Átlagosat kell választani.


A Castle Falkenstein pdf-ként már a DrivethroughRPG oldalon is megvásárolható!

-Kyrg-

 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések