Egy Falkensteini Kalandregény - A Nap Haragja (Beharangozó)

EGY REJTÉLYES TÁVIRAT

Egy reggelen a postás egy levéllel csönget be az ajtótokon: a feladója egy bizonyos Walther Albrecht, Bécs városából, akinek a nevét korábban sosem hallottátok még.

"Egy közös ismerősünk ajánlotta Önt. Kérem haladéktalanul keressen fel Bécsben (Josefstadt, Albertgasse 41). 

SOL LUCET OMBINUS.

Doktor Solaris"

A borítékban egy első osztályra szóló vonatjegy is van, a leggyorsabb Bécs felé tartó expressz vonatra, de ezen kívül semmi több. Ám ez a név, Doktor Solaris valahonnan ismerősen cseng - talán a Népszerű Találmányok valamelyik számában olvastátok a nevét, a feltalálói profilok között?

Újabb Castle Falkenstein kalandra invitálom a játékosokat, ezúttal Bécsbe, a császárvárosba. A báli szezon már javában elkezdődött, hetente érkeznek az újabb és újabb előkelőségek, így a város tele van Nemesekkel, Úriemberekkel és -hölgyekkel, Daliás Huszárokkal és Szerencselovagokkal, Úri Tolvajokkal és Zsiványokkal, és még sok más jeles személlyel. Ki tudja, mi áll a rejtélyes meghívó mögött?


A kalandos mulatság résztvevői felerészben visszatérők, akik más történetekben (A Turul Röpte, Mint a Szélvész, Fekete Habokon, Holdfényröpte) már szerepeltek, felerészben pedig új, az az alapkönyv alapján elkészített (1 Nagyszerű, 4 Jó, 1 Gyenge képességgel bíró) karakterek. A kalandot a XVI. Vándorkrónikák táborban mesélem le holnap, ismét Abádszalókon, a szabad játékok között.


A Castle Falkenstein pdf-ként már a DrivethruRPG oldalon is megvásárolható!

-Kyrg-


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések