Cyberpunk 2020 Kaland - Céges Fickók 2.

Egy újabb, a Cyberpunk 2020 világában játszódó kaland, a Céges Fickók leírásával folytatjuk a sort. 



  • A kalandban megtalálhatjátok a  korábban már megosztott Hangulatkeltőt és a Karakteralkotást is.

  • Az Amit a Játékosok Tudnak fejezetben megtalálható nagyjából mindaz az információ, amit a játékosok a munkahelyükről tudhatnak, a biztonsági hozzáféréseket és a házirendet.

  • Mesélői Jegyzetek fejezet tartalmazza az események nagyon rövid összefoglalóját, majd a bázis bejárását, szintről szintre, egészen a Végjátékig. Figyelmeztetés: a kalandban elég sok a véres jelenet, a Mesélő belátására van bízva, ezeket mennyire meséli el a játékosoknak. Ha úgy érzi, hogy az adott csapat számára túl sok, vissza is vehet a "body horror" hangulatból.

  • Térképek fejezetben láthatók a bázis egyes szintjeinek alaprajzai, vázlatosan feljegyezve, hogy hol-mi található. Az irodai részleg, a biztonsági szobák és a különféle lakrészek részletesebb térképet kaptak.

  • Végül pedig az NJK Listában szerepelnek a fontosabb szereplők, nagy többségükben rendesen kidolgozva és képpel ellátva. Bizonyos személyekhez nem írtam fel értékeket, ezeket az mesélőkre bízom - ha úgy látják, hogy szükségek, a szerepüktől függően kiegészíthetik.

A kaland ITT érhető el.

-Kyrg-

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések